Vår idé blir till verklighet

Väntans tid är över, på måndag den 3 maj blir vår idé verklighet, vi lanserar Bencha. Äntligen kan vi med stolthet presentera en unik produktjämförelsetjänst. Stöter du på många frågetecken och valmöjligheter när du näthandlar?

Vår idé blir till verklighet

Väntans tid är över, på måndag den 3 maj blir vår idé verklighet, vi lanserar Bencha.

Äntligen kan vi med stolthet presentera en unik produktjämförelsetjänst. Stöter du på många frågetecken och valmöjligheter när du näthandlar?

Bencha är medvetna om att nätshopping kräver en hel del tid. Skippa onödig research genom att börja bencha. Vi gör shoppingen enklare genom att tillhandahålla en tjänst där du kan jämföra alla produkter på samma sida. Hos oss kommer du kunna jämföra produkter som uppfyller dina krav, oavsett om det är säker betalningsmetod, snabb leverans, pris eller kanske material som är viktigast för dig. Vi tillfredsställer dina shoppingbehov och hjälper dig att välja rätt med alla krav inkluderade.

Vi är långt ifrån klara och vill ha er feedback för att kunna utveckla just det som du som användare har som behov. Blir en del av vårt community och var med och utforma tjänsten utifrån dina önskemål. Signa upp nu.

Håll utkik i våra kanaler och gör dig redo inför lanseringsdagen!

Bencha = compare and be aware.

Instagram | Facebook | Linkedin