Vadderade västar till våren

Västen har blivit ett storslaget plagg och finns nu att välja mellan flertal olika modeller och färger. Vi börjar äntligen röra oss mot varmare månader och då är vadderade västar perfekt att komplettera looken med. Vi älskar västar! Därför har vi nu listat 12 olika favoriter.

Vadderade västar till våren

Västen har blivit ett storslaget plagg och finns nu att välja mellan flertal olika modeller och färger. Vi börjar äntligen röra oss mot varmare månader och då är vadderade västar perfekt att komplettera looken med. Beroende på väder funkar västen lika bra att bära över en tjockare tröja som under en jacka. Vi älskar västar! Därför har vi nu listat 12 olika favoriter.

Vadderade västar i både kort och lång modell

Vadderad väst hittar du i mängder olika modeller och färger. Den finns som lång dunväst och självklart kort väst, du kan hitta dom i trendiga färger som svart och beige väst.

Padded vest svart - ONLY

Svart dunväst med huva i en längre modell. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Svart dunväst med huva i en längre modell.

Ganza RS vest - RÉSUMÉ

Beige lång dunväst med fickor. Casual/Loose fit i 100% polyester. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Beige lång dunväst med fickor.

Padded vests brun Barbara Kristoffersen By Rosemunde

Väst i en härligt beige/brun färg i en kortare modell. Resår nedtill och fickor på sidor. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Väst i en härligt beige/brun färg i en kortare modell med resår nedtill.

W Aconagua vest padded - The North Face

Svart dunväst dam från The North Face. Västen är gjort i återvunnet material och har en figursydd struktur. Klicka på bilden för att komma till till produkten.

Svart dunväst dam från The North Face.

Puffer väst i svart och beige

Puffer väst med smockad midja eller bälte har blivit ett av det populäraste plaggen. Framförallt hittar man den i en overzied fit men finns även i regular fit. En snygg väst för dig som vill göra det lilla extra med outfiten samtidigt som du håller dig varm.  

Shiny poly venetta padded vest - Mads Nørgard

Svart shiny väst i regular fit. Väst med bälte i midjan och justerbar resår nertill. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Svart shiny väst i regular fit med bälte i midjan.

Lola puffer vest - Gina Tricot

Svart puffer väst i en overzied fit. Västen har hög krage, smockad midja och fickor på sidan. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Svart puffer väst i en overzied fit med smockad midja.

Zola puffer vest - Gina Tricot

Kort väst i beige med bälte i midjan. Lätt overzied modell med hög krage och fickor på sidan. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Kort väst i beige med bälte i midjan, overzied fit.

Byastan Waistcoat - B.young

Beige väst i regular fit med knytbälte i midjan. Västen har hög krage, dragkedja och fickor på sidorna. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Beige väst i regular fit med knytbälte i midjan.

Tunn dunväst

En tunn dunväst är ett perfekt ytterplagg till varmare dagar alternativt ett bra val under jackan när det är kyligare. Även i en tunnare väst kan du hitta kort modell likaväl som du kan hitta en lång. Kolla in vad som faller dig bäst i smaken och få en komplett look.

Padded zip vest - HAN KØPENHAGEN

Tunn väst i en kortare modell med loose fit. Högre i halsen, dragkedja samt fickor på sidan. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Tunn väst i en kortare modell med loose fit och dragkedja.

Fqolga-S-Wa-Basic vest padded - FREE/QUENT

Svart tunn väst i en lös passform. Enkel i designen med sidfickor, hög krage och knappar framtill. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Svart tunn väst i en lös passform med hög krage, knappar och fickor.

Amazon vest 12853 - SAMSØSE SAMSØE

Väst i en härlig grön ton i quiltad rak modell. Enkel skön modell med knappar och fickor framtill. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Väst i en härlig grön ton i quiltad rak modell med knappar framtill.

Barbour wray gilet vest blue - BARBOUR

Quiltad väst i en mörkblå färg och regular passform. Västen har en gömd dragkedja, fickor framtill och är fodrad med lätt fleecetyg. Klicka på bilden för att komma till produkten.

Quiltad väst från Barbour i mörkblå färg med fickor och snappar fram

Vill du kolla in fler västar? Jämför fler i vår lista "Vadderade västar".

Det finns även fler västar än vadderade att kolla in, i vår lista "Teddy västar" hittar du mängder sköna teddyvästar som funkar till alla tillfällen.

♻️
GLÖM INTE BORT ATT KOLLA IN VÅRA SECOND HAND OCH VINTAGE ALTERNATIV!