Välja trendig taklampa till vardagsrummet? We got you!

Låt taklampan bli den bästa ljuspunkten i ditt hem! Vi hjälper dig med letandet – här hittar du lampor i alla stilar! På med trendglajjorna och hitta inspiration för just ditt vardagsrum.

Välja trendig taklampa till vardagsrummet? We got you!

Låt taklampan bli den bästa ljuspunkten i ditt hem! Letar du efter en lågt hängande ljuskrona, en lampa i en spännande design eller vill du bara haka på årets trender? Vi hjälper dig med letandet – här hittar du lampor i alla stilar! Du finner även ett stort utbud på vår tjänst Bencha där du enkelt kan jämföra priser, hållbarhet, leveranstider och mycket mer! På med trendglajjorna och hitta inspiration för just ditt vardagsrum.

Vertigo - en taklampa som syns

Vertigo - en taklampa som syns
1. Taklampa Ring | 2. Taklampa Vertigo

Unika taklampor som utstrålar elegans

Unika taklampor som utstrålar elegans
1. Taklampa Alva | 2. Kristallkrona | 3. Taklampa Silvia

Moderna taklampor med stil

Moderna taklampor med stil
1. Takpanel unika | 2. Taklampa Ellipse | 3. Taklampa Heat

Gross lampan - trendigast i år

Gross taklampa
1. Gross plafond | 2. Gross Taklampa Amber | 3. Gross Taklampa Rök

Taklampor till runda matbord

Taklampor till runda matbord
1. Taklampa Drop | 2. Taklampa Galaxy

Glaskupor som skapar stämning

Taklampa med glaskupor
1. Taklampa Spheremaker | 2. Taklampa Revena | 3. Taklampa Klar

Vad har lampan för syfte?

När du ska välja taklampa är den första fråga du bör ställa dig vilken roll den ska ha i ditt hem? Är det först och främst som ljuskälla eller är det designen som är viktigast? I vardagsrummet vill vi att lampan ska synas. Där har den i första hand som uppgift att skapa atmosfär och designen är därför viktig – vem vill inte ha en läcker lampa ovanför soffbordet?

Tänk efter innan du köper…

Att inreda med lampor är kul, men är också en utmaning. Du kan behöva ta ställning till både ljusets riktning och styrka samt hur den passar in i det övriga möblemanget. Alla lampor i hemmet påverkar stämningen i rummet. Det finns få saker som drar till sig blickarna så mycket som taklampor, och därför är det såklart viktigt att den är snygg också! Hittade du inte den du söker, kan du kika vidare här: Trendiga taklampor.

Tips på lampor till vardagsrum
Trendiga taklampor

Bencha är den unika jämförelsetjänsten alla väntat på. En möjlighet till en enklare shopping där man benchar, alltså jämför olika produkter man är intresserad av.

Testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner appen på Appstore och Google Play.