Stickade kjolar - skönt och snyggt!

Fokus på den stickade kjolen som både är bekväm, snygg och funkar till alla tillfällen. In och bli inspirerad!

Stickade kjolar som är sköna och snygga till våren!

Stickade plagg, vi älskar det! Den här säsongen kommer vi lägga mycket fokus åt den stickade kjolen. Det är bekvämt, snyggt och funkar till alla tillfällen. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller festen, kan du bära en stickad look.

7 härliga stickade kjolar

Den stickade kjolen står högt på listan den här säsongen. Ett perfekt plagg att klä både upp till fest men även klä ner till vardags eller jobb. Den finns i flera varianter och modeller beroende på vad som passar dig. Allt från populär minikjol till en klassisk midikjol med slits och lång stickad kjol. Du hittar den stickade kjolen i vårens alla härliga nyanser och oavsett hur du klär den, kommer kjolen vara en favorit i garderoben. Här nedan hittar du några av våra favoriter!  

Beige midikjol - Tiger of Sweden

Denna snygga midikjol i beige är ett perfekt plagg att klä till våren. Figurnära passform med resårmidja gjort i stickad bomull/viskor crepe. 

Bencha kjolen här!

Malena Ivory kjol - Dagmar

En härlig kjol alpackamix från Dagmar. Kjolen är lång och har en avslappnad, utsväng passform. Snyggt att matcha tillsammans med kofta i samma stuk eller till t-shirt. 

Bencha kjolen här!

Beige omlottkjol - Vila

Härlig omlottkjol i stretchigt stickad material från Vila. Pennkjol med fusk omlott detalj och resår i midja. 

Bencha kjolen här!

Svart stickad kjol - Helmut Lang

En snygg svart pennkjol i 100% ull från Helmut Lang. Kjolens passform är figurnära och har en dragkedja som försluter den framtill. En perfekt kjol till alla tillfällen. 

Bencha kjolen här!

Svart midikjol med slit - Gina Gorgeous 

Denna svarta midikjol med slits är en snygg kjol att använda till många outfits. Ribbstickad kjol med resårmidja och slit på sidan. 

Bencha kjolen här!

Stickad mönstrad midikjol - Anine Bing

Härlig midikjol i stickad ull och cashmeremix med trendigt mönster. Lätt figurnära passform med ribbstickad mudd upptill. 

Bencha kjolen här!

Rosa minikjol - Acne Studios

Tjockt stickad kjol i ullmix från Acne. Minikjol i figurnära passform med midjeresår, dekorativa knappar och ribbstickad mudd nertill. 

Bencha kjolen här!

Vi har ett stort utbud av stickade kjolar på Bencha som du kan jämföra mellan och matcha till olika outfits och med dina miljökrav inkluderade. Hitta rätt med den stil som passar dig i våran lista "stickade kjolar".

Får du inte nog av stickat och vill kolla in mer utöver kjolar? Då kan du läsa våra inlägg om "Randiga stickade tröjor" och "Stickade klänningar" för mer inspiration.

💡
Kolla även in vårat second hand utbud och jämför bland produkter där!