Hitta din bästa strandstil!

Det kanske var enklare förr när man i Mölle hade skapat det ultimata badmodet för både damer och herrar: rejäla blå och vitrandiga dräkter med långa ben! Nu på Bencha finns massor med snygga badkläder! Köp ett färdigt set, eller mixa ditt eget!

Hitta din bästa strandstil!

Det kanske var enklare förr när man i Mölle hade skapat det ultimata badmodet för både damer och herrar: rejäla blå och vitrandiga dräkter med långa ben! I dag ställer vi högre krav på hur vi vill se ut på stranden. Pasteller och leopardmönstrat gäller även i badmodet, liksom miljötänk med återvunna material. Semestertiderna hägrar – på Bencha finns massor med snygga badkläder! Köp ett färdigt set, eller mixa ditt eget!

1. Sällan har man samma storlek upptill och nedtill. Att själv kunna plocka ihop både bikiniöverdel och underdel och/eller mixa färger och modeller är numera en självklarhet. Svenska märkena Scampi, Casall och Panos Emporio har en massa olika varianter. Välj enfärgat eller mönstrat, eller varför inte en av varje.

1. Scampi 2. Casall 3. Panos Emporio

2. För den som vill bli så brun som möjligt på kroppen finns triangle-modellerna. Svenska Casall kör en lite sportigare stil med snabbtorkande material. Amerikanska märket Banana Moon lockar med många godbitar – gärna i knalliga, härliga färger. Svenska Understatement har lite stadigare modeller – dessutom i återvunnet material gjort av plastflaskor och gamla fiskenät.

1. Casall 2. Banana Moon 3. Understatement

3. Alla trivs inte i bikini, utan föredrar hel baddräkt eller byxa och lång överdel. Här visar brittiska French Connection och svenska Seaquell att det går att kombinera snygg design med miljötänk – deras baddräkter är också tillverkade i återvunnet material! Hos Panos Emporio finns en snygg baddräkt med kjol, om man vill dölja lite mer, och drar man större storlek har Miss Mary of Sweden en modell utan bygel och med fodrat framstycke.

1. French Connection 2. Seaquell 3. Panos Emporio 4. Miss Mary of Sweden

4. Om solen är stark och man vill vila skinnet eller bara vill sätta på sig något över badkläderna för att ta en promenad i vattenbrynet, är en sarong eller en tunn, skön kaftan den perfekta lösningen. Eres har en enkel, svart sarong – lätt att slänga ner i badväskan och knyta på sig. Vill man vara mer stylish är Ahlvar Gallerys kjol både sval och snygg. Mera klädd blir man i tunn kaftan från svenska By Malina.

1. Eres 2. Ahlvar Gallery 3. By Malina

Strandlivet. De där ljuvliga dagarna när man lever i nuet, låter kropp och själ hinna ikapp och njuter fullt ut av sol och bad. Lika skönt är det att känna sig bekväm även i det man har på sig. I årets badmode finns verkligen något för alla oavsett om man gillar hel baddräkt eller bikini, enfärgat eller mönstrat. Bencha har hittat en massa olika, sköna strandstilar för alla kroppar och smaker.

Börja testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner vår app på Appstore och Google Play.