Herrmode - Trendiga sommarplagg för alla män

Läge att shoppa lite nytt inför sommaren? Känner du för en jeansjacka från William Baxter eller ett par nya linnebyxor, så är det bara att kliva in. Vi har allt du behöver!

Herrmode - Trendiga sommarplagg för alla män

Läge att shoppa lite nytt inför sommaren? Checka in på bencha.se så hjälper vi dig att hitta kläder för både vardagsliv och barhäng. Känner du för en jeansjacka från William Baxter eller ett par nya linnebyxor, så är det bara att kliva in. Vi har allt du behöver!

1. Shorts – perfekta för alla tillfällen

I sommar är shorts ett absolut måste i garderoben. På bencha.se kanske just du hittar dina favoriter! Satsa på klassiska jeansshorts, chinos i slim eller så kör du bara med ett par i vanlig bomull. Upptill drar du på dig en pikétröja eller en tunn linneskjorta. Med detta kirrat är det bara att bocka av letandet efter en bekväm och sval outfit för sommarens alla trevligheter.

1. Grön, Morris | 2. Beige, Studio Total | 3. Jeans (blå), Replay | 4. Marinblå, Polo Ralph Lauren

2. Linnebyxor eller chinos - skönt material på sommaren

Sommartid är linne ett fantastiskt material. Den som har ett par sköna linnebyxor i garderoben har skaffat sig en pålitlig vän som aldrig sviker… En bra basfärg är marin, beige eller vitt. Kombinerar du byxorna med en turkos linneskjorta eller en fräsch, vit t-shirt är det sedan bara att ge sig ut i ljumma sommarkvällen och njuta av livet.

1. Chino (blå), Mouli | 2. Chino (grå), GABBA| 3. Linne (vit), Tiger of Sweden | 4. Linne (beige), Oas

3. Linneskjorta för heta dagar

En sval linneskjorta är ett smart plagg att klä sig i när termometern peakar. En klassisk vit funkar alltid, annars hakar du på årets färgtrend och klär dij i någon läcker pastell – tänk lila, gult eller grönt... Ihop med ett par chinos och mocka-loafers är du både snyggt och bekvämt dressad.

1. Vit, John Henric | 2. Rosa, J. Lindeberg | 3. Blå, Polo Ralph Lauren | 4. Gul, Studio Total | 5. Randig, J. Lindeberg

Bencha har varit ute med trendbarometern och valt ut ett gäng snygga och sköna kläder för män. Shorts är ett absolut måste i garderoben. Satsa på ett par i jeans, chinos eller vanlig bomull. Linne är superskönt att ha på sig heta sommardagar. Medan marin, beige eller vitt är bra basfärger på byxor gäller pastell för både pikétröjor och skjortor.

Förutom sommarkläder... Ta istället del av "Våra bästa skönhetstips på hudvårdsprodukter för män" och våra huden rätt!

Testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner appen på Appstore och Google Play.