Barnvagnar som alla barn och föräldrar drömmer om

Dags för första barnvagnen eller behöver den befintliga uppdateras? Det gäller både storlek och vikt, om den matchar familjens livsstil, är lätt att fälla ihop, att bära i trappor med mera. Även om det är svårt att hitta rätt, så har Bencha koll på bra alternativ!

Barnvagnar som alla barn och föräldrar drömmer om

Dags för första barnvagnen eller behöver den befintliga uppdateras? Oavsett är det många aspekter att väga in. Det gäller både storlek och vikt, om den matchar familjens livsstil, är lätt att fälla ihop, att bära i trappor med mera. Även om det är svårt för er att hitta rätt, så har Bencha koll. Vi har hittat en del olika alternativ som kanske får saker och ting att klarna.

1. Bugaboo och Emmaljunga – två säkra kort

Bugaboo och Emmaljunga är två kända, etablerade och hårt testade märken som ligger stadigt på listan över de populäraste barnvagnarna i Sverige. Här finns ett tydligt fokus på både bekvämlighet och säkerhet för barnet. I båda fallen kan man även köpa separata barnvagnsdelar om man så önskar.

1. Barnvagn Light Grey, Bugaboo | 2. Barnvagn Dark Navy, Bugaboo | 3. Liggdel/sittdel, Emmaljunga | 4. Barnvagnsdel, Emmaljunga

2. Design som sticker ut

Ibland kan det vara kul att testa nytt. Kanske något som inte alla andra har! Cybex vagnar har en unik design med exklusiva detaljer som sticker ut i mängden. Deras lättviktiga vagnar är både kompakta, flexibla och funktionella. Chassit fälls lätt ihop med enhandsgrepp och själva insatsen fästs med ett smart click-on och -offsystem.

1. Deep Black, Cybex | 2. River Blue, Cybex | 3. Gazelle Grey, Cybex | 4. Taupe, Cybex

3. Barnvagnar med extra allt

Britax Römer har ett brett sortiment välutrustade barnvagnsmodeller med reflexer både på fram- och baksida. Här finns duo- och kombivagnar, sittvagnar, syskonvagnar och joggingvagnar som ger de små både maximal komfort och säkerhet. För er som har två småbarn kan Baby Joggers dubbelvagn passa bra. Här har man en riktigt smidig variant med både snygg och enkel design!

1. Midnight Grey, Britax Römer | 2. Linen Beige, Britax Römer | 3. Dubbelvagn, Baby Jogger | 4. Carnborn, Baby Jogger

4. Ta med ungarna på löprundan!

För den sportiga familjen kan en joggingvagn vara ett perfekt val. Viktigt är att den ska vara lättrullad, skön att köra och kunna hålla en stabil kurs. Svenska Thules vagnar har både avtagbara fönster och solskydd. Den är som gjord för mammor och pappor som älskar sport och där man kan ta med barnet både på en löptur och långpromenad i terrängen.

1. Joggingvagn Cypress Green, Thule | 2. Multisportvagn Alaska, Thule | 3. Multisportvagn Midnight Black, Thule

Benchas tips på smarta och smidiga barnvagnar:
1. Bugaboo
2. Emmaljunga
3. Cybex
4. Britax Römer
5. Baby Jogger
6. Thule

Att hitta rätt barnvagn är en tuff uppgift. Det är mycket att fundera på innan man kastar sig in i denna djungel av modeller, färger, finesser och speciallösningar. Bencha har scannat av utbudet och kan tipsa om några olika märken med lösningar som kanske passar. Spana in och jämför olika barnvagnar som finns på Bencha nu. Välj de som ni gillar bäst, sätt ett kryss i jämförelse-ikonen och ta reda på vad som skiljer dem åt!

In och läs årets bästa inlägg om barn “7 produkter för en enklare vardag”. Här finns tips för alla föräldrar!

Testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner appen på Appstore och Google Play.