Allt du behöver för lata semesterdagar

Semesterdrömmen stavas kravlöshet. Nu vill vi vara lata, men ändå lagom aktiva. Vi ger tips på hur du maxar ledigheten både vid havet och poolside.

Allt du behöver för lata semesterdagar

Semesterdrömmen stavas kravlöshet. Nu vill vi vara lata, men ändå lagom aktiva. För att få ut mesta möjliga njutning fördelad på flest timmar krävs ändå lite planering.Vi ger tips på hur du maxar ledigheten både vid havet och poolside. Koppla av och bli inspirerad, så fäller vi upp parasollet så länge…

1. Att sitta och ligga bekvämt är viktigt. En hoprullad yogamatta är enklare att ta med än en strandmadrass. Stella McCartney har designat denna för Adidas. Finns i två färgsättningar. Bärrem gör den lätt att bära. Hamam-badlakanet Mona från Liewood tar ingen plats i väskan och är skönt att ligga på. Vill man ha stöd för ryggen, har Åhléns hopfällbara solstolen Mini i trä. På samma ställe finns detta roliga parasoll. Gör det garanterat lätt att hitta er i mängden…

2. Tar man sig en heldag på stranden är maten viktig. Dorre har en smart kylväska i ryggsäcksmodell som även innehåller glas, tallrikar och bestick. Finns för 2 och 4 personer. Vill man laga mat själv kan man alltid ta med Årets julklapp 2020 – ett stormkök! Lägger man ribban lite högre (eller ganska mycket högre…) kan man alltid impa på omgivningen med att köra sina medtagna grillspett på Cobbs Premier Gas Deluxe-grill.

3. Även om boken är bra eller vågskvalpet behagligt sövande, så är det också roligt att aktivera sig ibland. Ett bocciaspel från AMO Toys passar både barn och vuxna och tar inte så stor plats i packningen. Beachvolley är också kul! Boll finns hos SportMe. Häckar man vid poolen finns även pool-volley för barnen. Nät och boll hittar man hos Bestways.

4. Visst har vi toklängtat efter solen, fast lagom är ju alltid bäst hur bra solskydd man än smörjer in sig med. Att ta med något som ger skugga är klokt. Vill man ha något effektivare än parasoll har Fatboy ett smart vikbart strandtält som också fungerar som vindskydd. Där kan man ligga och dåsa sig bort ihop med senaste ljudboken i öronen. Kreafunks lilla bärbara bluetooth-högtalare levererar bra ljud. Vill man stänga ute omvärlden ordnar man detta med In-ears från Sudio.

Snart dags att stämpla ut? Sommarsemestern är ett viktigt avbräck i vardagen och självklart har vila och återhämtning högt prio. Att vara lite förberedd inför ledigheten kan dock aldrig skada. Bencha.se har en drös med roliga och praktiska tips som vi hoppas kan hjälpa dig. Vi har snitslat banan till både appen och hemsidan. Hoppas du hittar något användbart!

Börja testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner vår app på Appstore och Google Play.