4 skönhetstrender för män att hålla koll på

4 skönhetstrender för män att hålla koll på

Även män bör ta hand om sin hud på bästa sätt. Prova dig fram med olika slags hudvårdsprodukter från flera varumärken för att ta reda på vad du har för hudtyp och vad som passar just dig. Önskar du ökad skäggväxt har vi ett trendigt alternativ! Skapa framförallt en daglig hudvårdsrutin med dessa och ta hand om dig, helt enkelt.

1. Öka din skäggväxt

Vill du öka på skäggväxten? Skinroller erbjuder produkter av hög kvalitét för detta syfte. Skinrollern ’’Beard Growth Roller’’ är till exempel en storfavorit. Med hjälp av denna stimuleras både huden och hårsäckarna vilka sedan ökar på skäggväxten inom det behandlade området. Beard Roller får ditt skägg att växa snabbare, dessutom kan skäggstråna kännas kraftigare. Börja med att applicera serumet, använd sedan rollern. Behandlingen görs max två gånger i veckan för att huden skall hinna återhämta sig. På deras hemsida hittar du fler tips.

Skinroller för ökad skäggväxt.

2. Bra rengöring - ett A och O

Vad har du för morgonrutin? Räcker det med en dusch eller använder du ansiktstvätt också? Att ta hand om sitt ansikte är viktigt och då gäller det också att vara noggrann med vad man väljer för produkt. Har du extra känslig hud? Kiehl’s och Paula’s Choice har ett stort utbud av olika slags ansiktsrengöringar – troligtvis någon som passar din hud också. Varken hos Kiehl’s eller Paula’s Choice lämnas det kvar rester efter tvätten. Möt dagen med vetskap om att din hud är ren på djupet.

Ansiktsrengöring för män.

3. Anti-age - ett sätt att återskapa huden

Förr eller senare kommer den. Ålderskrisen. Skönt då att det finns en massa bra grejer som tar hand om den lilla detaljen. Dermalogica erbjuder olika produkter för anti-age behandlingar. De återger näring och fukt för dig som har torrare hud och önskar förminska ansiktslinjer. Titta in Neutrogena för fler alternativ som innehåller c-vitamin och andra näringsrika ämnen.

Anti-age hudkräm för män.

4. Rituals lyxar till din vardag

Rituals erbjuder sina kunder ett stort utbud av näringsrika produkter som både återfuktar och rengör huden. Dessutom har de både härliga och naturliga dofter. Här hittar du en mängd olika ansiktstvättar, skrubbs, deodoranter, parfymer, handtvålar och mycket mera. Unna dig ett helt kit eller nöj dig med någon enstaka kräm eller tvål för att ta reda på om hudvårdsmärket passar just din hudtyp. Rituals har egna butiker, men finns också hos återförsäljare som Åhléns och Kicks.

Hudvårdsprodukter för män.

2021 har utsett några favoriter inom skönhetsmarknaden. Intresset för produkter inriktade på skönhet har ökat allt mer i alla åldrar. Har du hittat något här som du vill veta mer om? Då är det bara att bencha! Är det en eller flera produkter som passar? Kombinera dessa – allt för att få den perfekta matchen för just din hudtyp.