3 snygga looks med begagnade kläder

Brinner du också för hållbart mode eller vill du sätta ner foten mot den överkonsumtion som idag finns inom modebranschen? Vi med! Vi har satt ihop 3 riktigt snygga second hand och vintage looks som vi hoppas kunna inspirera fler till att börja shoppa mer begagnade kläder.

3 snygga looks med begagnade kläder

Brinner du också för hållbart mode eller vill du sätta ner foten mot den överkonsumtion som idag finns inom modebranschen? Vi med! Nu finns det många möjligheter att shoppa begagnade kläder online. Det härliga med second hand är att du med små knep kan mixa och matcha plaggen till att bli en helt ny look. Vi har satt ihop 3 riktigt snygga second hand och vintage looks som vi hoppas kunna inspirera fler till att börja shoppa mer begagnade kläder.

1. En minimalistisk look med second hand kläder

Vårt första tips är en riktigt minimalistisk och casual look som alltid kommer vara tidlös. En magisk kombination av ett par silkes byxor från second hand tillverkade i Italien och en begagnad basic bomullsblus toppade med ett par örhängen från Chanel vintage. Ibland är den mest simpla looken den som utstrålar mest klass och blir en stil du kommer kunna bära med stolthet.

1. Prada Vintage 22Ss Oval Sunglasses Acetate
2. Acne Studios Pre-owned Ankle Boots
3. Emilio Pucci Pre-owned Elegant Silk Pants
4. Marni Pre-owned Bomullsblus Begagnad
5. Begagnade Chanel Faux Pearl Clip-On Örhängen

2. Cool outfit med vintage kläder

De klassiska svarta begagnade läderbyxorna med en touch av gröna nyanser blir en cool kombination. Vårt tips är att styla den vita Hermès skjortan med den begagnade gröna västen från Marni. Addera ett par snygga pre-owned örhängen från Kenneth Jay Lane och en grön väska från Louis Vuitton Vintage avdelning.

Snygga begagnade kläder

1. Örhängen Kenneth Jay Lane pre-owned
2. Grön Louis Vuitton Vintage Väska
3. Hermès Vintage Skjorta
4. Marni Väst Second Hand
5. Vita Pre-owned Sneakers
6. Gucci Vintage Byxor

3. Elegant look med helt begagnade kläder

En helt unik blandning av den snygga mönstrade blusen från Diane von Furstenberg, en begagnad figursydd kjol och höga Balenciaga Vintage klackar. Styla med blåa vintage solglasögon från Chanel, guldiga örhängen från Givenchy och en plånbok från Liu Jo i ekologiskt läder - gör dig redo för en självförtroende boost.

1. Givenchy Vintage Örhängen
2. Liu Jo plånbok - Vintage
3. Blus Diane von Furstenberg Pre-owned
4. Elisabetta Franchi Kjol
5. Chanel Vintage Solglasögon
6. Balenciaga Vintage Logo Spandex Boots

Hos oss på bencha.se hittar du tusentals begagnade kläder i alla typer av modeller, färger och varumärken. Var med och gör second hand mode till det nya coola!

Letar du mer hållbart mode? Spana in våra plagg med återvunnet material eller varför inte flera ekologiska plagg.