11 snygga nyårsklänningar till festen

Vem vill inte ha en elegant och snygg nyårsklänning högtiden till ära. Vi har handplockat 11 snygga nyårsklänningar för dig att ha på festen. Hoppas du gillar det!

11 snygga nyårsklänningar till festen

Vem vill inte ha en elegant och snygg nyårsklänning högtiden till ära. Välj en vacker lång silverklänning eller varför inte en glittrande klänning som skapar magi när fyrverkeriernas ljus speglar sig i omgivningen. Vi har handplockat 11 snygga nyårsklänningar för dig att ha på festen. Hoppas du gillar det!

Nyårsklänning i silver och silk

Nyårsklänningen Silk Slip från Helmut Lang. En elegant och lång klänning med tunna axelband. Klänningen har en unik knytdetalj samt resår baktill. Längst benet löper en hög slits i nederkant. Klicka på bilden för att komma till klänningen!

silver-nyårsklännning

2. Svart och skimrande paljettklänning

En fantastisk svart paljettklänning från VILA. Figurnära passform som passar perfekt till nyårsfesten - för en elegant look. Klicka på bilden för att komma till den paljettklänningen!

vila-beyla-34-lurex-dress-black

3. Vacker lång nyårsklänning

Vacker lång nyårsklänning från MOMENTS NEW YORK. Stretchigt material som formar sig fint efter kroppen och med axelband i strass. Klicka på bilden för att komma till den svarta klänningen!

svart-vacker-lång-nyårsklänning

4. Kort och rosa glitterklänning

Giovanna Dress - en kort och rosa glitterklänning från Ida Sjöstedt. V-ringad framsida med ballongarmar som skapar poppande form. Klicka på bilden för att komma till glitterklänningen!

rosa-glitterklänning-nyår

5. Klänning i unikt mönster

Izla Dress är en festklänning i unikt mönster som skimrar i grönt. En vacker sammetklänning i slim-fit med långa armar. Klicka på bilden för att komma till sammetsklänningen!

festklänning-i-sammet

6. Glitterklänning i brons

Glitterklänning ClorisGZ från Gestuz. Elegant paljettklänning i brons med avtagbar axelvaddering. Klänningen når till knä höjd och har en ballongärm. Klicka på bilden för att komma till glitterklänningen i brons!

glitterklänning-i-brons

7. Festklänning med volanger i beige

En flörtig festklänning med volanger från Ida Sjöstedt. Klänningen är i färgen beige och skimrar i glitter. Fodret är tillverkat i FSC certifierad acetat och återvunnen polyester. Klicka på bilden för att komma till festklänningen!

nedladdning

8. Svart glitterklänning till nyår

Svart glitterklänning från Y.A.S. Klänningen är  präglad av feminin twist, modern och avslappnad skandinavisk design.. Perfekt klänning till nyårsfesten! Klicka på bilden för att komma till glitterklänningen!

svart-glitterklännnning-nyår

9. Vacker men enkel klänning

Aires är en vacker klänning från Neo noir. Klänningen går till mitten av vaden med en smock vid bröstet för en så bekväm passform som möjligt. Designen är enkel och avslappnad men tillräckligt vacker för nyår. Klicka på bilden för att komma till klänningen!

enkel-nyårsklänning

10. Långklänning i silver

Silvrig långklänning från Filippa K. Klänningen är i full längd med resår i sidosömmarna. Passar utmärkt under fyrverkerierna på nyår. Klicka på bilden för att komma till nyårsklänningen!

långklänning-i-silver

11. Nyårsklänning i glitter

Snygg, glittrig klänning från Isa Sjöstedt. Perfekt för nyårsfesten. Materialet är i stretchig kvalitet med v-ringad halsringning. Klänningen har ballongärm med resår vid ärmsluten. Klicka på bilden för att komma till nyårsklänningen!

nyårsklännning-glitter

Hittar du inte din perfekta nyårsklänning ovan? Spana in fler i vår lista "Nyårsklänningar".

Hoppas du inspirerats och är redo för nyår med glitter och glamour. Kika in Bencha för att enkelt jämföra och hitta hållbart mode!

Läs också vårt inlägg om tips på snygga julklänningar.

Testa vår tjänst på bencha.se eller ladda ner appen på Appstore och Google Play.